YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET JA ENERGIAA SÄÄSTÄVÄT LÄMPÖPUMPUT

Lämpöpumput sopivat pienen ja isommankin tilan lämmitykseen ja jäähdytykseen. Isojen tilojen kohdalla erityisesti viilennys voi olla haasteellista ja pienempienkin tilojen kohdalla lämpöpumppujen viilennyskäyttöön asentaminen vaatii tietämystä ja ammattitaitoa. Erilaisilla laitekokoonpanoilla on mahdollista kattaa isommankin tilan viilennystarve valitsemalla esimerkiksi tehokkaampi laite, tai kokoonpano, jossa sisäyksiköitä on useampi.

Lämpöpumppu on sopiva ratkaisu toimiston, tuotantotilan, omakotitalon, rivitalon tai vaikka mökin lämmitykseen ja jäähdytykseen. Erilaiset lämpöpumput soveltuvat lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiksi uudis- ja saneerauskohteisiin. Lämpöpumpun valinnassa onkin huomioitava lämmitysenergian tarve, johon vaikuttavat kiinteistön pinta-ala, eristystehokkuus, lämpöpumpun asennuspaikka ja sen käyttötarkoitus lämmitykseen ja/tai jäähdytykseen.

Alan ammattilaisina autamme sinua oikean lämpöpumpun valinnassa. Asenname myymämme laitteet, jolloin voitte olla varmoja siitä, että laitteet on asennettu ja säädetty oikein niiden toimivuuden takaamiseksi, ja parhaan hyödyn saavuttamiseksi.

ILMALÄMPÖPUMPULLA SÄÄSTÖJÄ LÄMMITYSKUSTANNUKSISTA

Ilmalämpöpumppu hyödyntää nimensä mukaisesta ilmaa lämmöntuotannossa ja jäähdytyksessä. Energia kerätään suoraan ulkoilmasta ja lämpö levitetään sen mukana taloon tai toimistoon. Ilmalämpöpumppua suositellaan käytettäväksi täydentämään esimerkiksi sähkölämmitysjärjestelmää, jolloin suurimmat hyödyt voidaan saavuttaa lämmityskustannusten säästöissä. Ilmalämpöpumppua voidaan käyttää kiinteistön lämmittämiseen lisäksi jäähdytykseen kesähelteillä.

Ilmalämpöpumppua valitessa on otettava huomioon laatuerot eri merkkien välillä, jotka korostuvat erityisesti kovemmilla pakkasilla. Palvelualtis henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan käyttöönne sopivimman ratkaisun.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU LÄMMITTÄÄ TILAN JA KÄYTTÖVEDEN

Ilma-vesilämpöpumppu edustaa lämpöpumppujen uusinta tekniikka. Nimestään huolimatta myös ilma-vesilämpöpumpun ensisijainen energianlähde on ulkoilma. Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu erityisen hyvin tilan ja käyttöveden lämmitykseen ja on yhdistettävissä vesikiertoiseen patteri- tai lattialämmitykseen, tarvittaessa molempiin.

Asentamisen helppouden vuoksi ilma-vesilämpöpumppu on erinomainen vaihtoehto kohteisiin, joissa ei ole mahdollista hyödyntää maalämpöä. Ilma-vesilämpöpumppu täyttää kaikki lämmitystarpeet vuoden ympäri, mutta talven äärimmäisissä olosuhteissa varajärjestelmä on tarpeellinen. Kysy lisää henkilökunnaltamme ja pyydä tarjous!

MAALÄMPÖPUMPPU ON YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN INVESTOINTI

Maalämpöpumppu kerää energian maasta, kalliosta tai vedestä, hyödyntäen niihin varastoituneen aurinkoenergian. Maalämpö soveltuu erityisen hyvin kohteisiin, joissa on vesikiertoiset patterit, lattialämmitys tai ilmalämmityspatterit.

Sekä isot että pienet rakennukset hyötyvät maalämmön käytöstä, ja se kattaa kaikki lämmitystarpeet kaikkina vuodenaikoina. Oikein asennettuna maalämpöpumppu soveltuu myös jäähdytykseen kesäaikoina. Ympäristöystävällinen ratkaisu on lisäksi erittäin taloudellinen, josta hyödyt jo asuessasi talossa, muta myös myydessäsi sen eteenpäin.

Kysy lisää maalämmön hyödyntämisestä ja pyydä tarjous!

Tuotemerkkimme

OTA YHTEYTTÄ!

info@lampo-jaahdytysmaailma.fi

Gästerbyntie 41, 10470 Fiskars